NORDIC MOVES vol.3

Tiistaina 5. Tammikuuta 2010

nordicmoves3

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Nordic Moves katutanssitapahtuma tulee olemaan tänäkin vuonna suurimman luokan ilotulitusta. Big Daddy JJ productions ja yhteistyökumppanit  tarjoavat meille maailmanluokan puitteet, esiintyjät ja soundit:

Lauantaina 23.1.2010 järjestetään Juste Debout Finland & Baltic. Jossa kisaillaan pääsystä maailman suurimman katutanssikilpailun finaaliin Pariisiin.

23.1.2010 kilpailtavan “Juste Debout Finland & Baltic’in” kilpailulajeina ovat Hip Hop Newstyle, House, Popping ja Locking kilpailusarjoinaan 2 vs. 2 battlet sekä ensimmäistä kertaa kilpailtava Top Rock 1 vs. 1 battlet - kaikki ikärajaltaan avoimessa sarjassa. Kunkin lajin voittajat etenevät suoraan Pariisissa maaliskuussa 2010 kilpailtavaan finaaliin jossa toisistaan ottavat mittaa lajien 16 parasta paria / tanssijaa ympäri maailmaa järjestettävistä esikarsinnoista (Suomen lisäksi Japani, Kiina, Hollanti, Ruotsi, Tsekki, Sveitsi, Venäjä, Saksa, Italia ja Ranska).


Sunnuntaina 24.1.2010 järjestetään street-SM kilpailut.

Vuonna 2007 perustetun Suomen Katutanssiliiton vuosittaiset avoimet SM-kilpailut järjestetään sunnuntaina 24.1.2010 kilpailulajinaan kaikkien katutanssilajien ryhmäkilpailu.

Ikärajaltaan ja kansainvälisesti avoimeen kisaan voivat osallistua kaikkien katutanssin tyylilajien (Old School Hip Hop, Newstyle, B-boying, Locking, Popping, House, Krumping, Waacking, Voguing, Afro Street, Street Jazz jne.) edustajat 2-8 tanssijan ryhmin.

Lisätietoja osoitteesta: www.nordicmoves.com

Kommentit

Comments are closed.