Avainsanat

Merkinnät jotka on merkitty avainsanalla ‘haastattelu’.

Haastattelu: Jake One

Sunnuntaina 31. Tammikuuta 2010

Jake One

Huhujen mukaan “Pioneer Award 2010″ -palkinnon vastaanottamisen ohella Taukojalan toimittajat pysyivät Nordic Moveseissa kiireisinä haastatellessaan kutsuvieraita.

Ensin haastattelupenkkiin istutetaan kuitenkin tuottajamies Jake One, jonka yhteistyötahoina ovat toimineet lukuisat artistit - De La Soulista MF Doomin kautta aina “valtavirtaan” 50 Centiin asti.

Haastattelu luettavissa Golden Age -blogissa.

Kirjoittanut marks, klo 22.35, kategoriaan Haastattelut | Ei kommentteja »

Haastattelu: Eddie Sancho

Tiistaina 12. Tammikuuta 2010

eddie-sancho

Taukojalalla oli mahdollisuus haastatella legendaarista sound engineeriä / miksaajaa, Eddie Sanchoa. Mies on myötävaikuttanut mm. “Illmatic”, “Enta da Stage”, “Reasonable Doubt” ja “Moment of Truth” klassikkoalbumien syntymiseen.

Haastattelu luettavissa Golden Age -blogissa.

Kirjoittanut marks, klo 23.24, kategoriaan Haastattelut | 225 kommenttia »

Jesse13

Torstaina 10. Helmikuuta 2005

jesse13Kerrotko hieman omasta bboy historiastasi:
Aloitin breikkaan 1984, sillon oltiin muutaman kaverin (Mr Jazz KK) kanssa nähty Music Box (sillonen taivaskanava) kanavalta, jotain musavideoita missä oli breikkiä jotain pätkiä wild style leffasta. Niitä kun oltiin tarpeeksi katseltu ja todettu, että on siistii touhuu, et pitää aloittaa itsekkin reenaan. Tässä vaiheessa homma oli siis täysin kopiointia/matkimista. Sitten suomeen tuli leffat Beat Street ja Breaking joista sai jo sen verran infoa hip hopista, että alkoi ymmärtämään mikä on homman nimi bboyingissä. Tässä vaiheessa aloitettiin reenaan tosissaan ja yritettiin keksiä itsekkin jotain uutta. Suomi breikin kulta-aikaa kesti tonne 1989 asti jolloin se alkoi hiipumaan eikä ollut enään muodikasta. Reenailin lähes tulkoon yksikseni vuoteen 1992 asti. Sitten alkoi omatkin paukut loppua ja reenailin vain satunnaisesti, tosin kävin kyllä edelleen jameissa setittämässä. Sitten 1997 näin videolta saksa breikkiä (Swift Rock,Storm etc..) ja se iski todella lujaa. Tällöin aloitimme Ces500 kanssa reenaamaan taas tosissamme. Tällöin otettiin uusio käyttöön FloorFellas nimi, jota olin itse käyttänyt 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa. Sitten muutin hesaan 1998 ja vähän sen jälkeen tapasin uuden koulun ryhmän Stepwise ja aloin reenaamaan heidän kanssaan. Siitä lähtien olen reenaillut hesassa ja tanssinut erinäisissä kokoonpanoissa ja muutenkin ollut mukana Suomi bboy skenessä. Olen ollut tuomarina skaboissa ja julkaissut ensimmäisen suomalaisen bboy leffan. Ja jatkoa seuraa :) Lue lisää

Kirjoittanut jesse, klo 15.03, kategoriaan Haastattelut | 214 kommenttia »