Avainsanat

Merkinnät jotka on merkitty avainsanalla ‘taukojalka’.

Fresh Out The Lab

Sunnuntaina 25. Huhtikuuta 2010

Tuloksellinen lauantai, big up Jesse! Yhteisöissä on voimaa. :)

Kirjoittanut marks, klo 1.12, kategoriaan Ajankohtaista | Ei kommentteja »

Onneksi olkoon Focus!

Maanantaina 10. Elokuuta 2009

focusfmcViikonloppuna Houstonissa, Texasissa, mitelty “Battle Supreme 1 vs 1″ sai suomalaisen voittajan, kun Taukojalan oma poika bboy Focus otti ja pokkasi kirkkaimman mitalin. Taukojalka onnittelee Jussia ja toivottaa miehelle turvallista kotimatkaa!

PS. Focukselta on tullut ulos “Bboy Workshop
niminen DVD - jos siis haluat olla
Texas Ranger kuten Jussi, tsekkaa
DVD ja opettele tanssit kuntoon!

Keskustelua Bboy Workshop DVD:stä Taukojalassa

Kirjoittanut anssi, klo 11.15, kategoriaan Ajankohtaista | Ei kommentteja »

KPO Breaks Tribute

Perjantaina 22. Toukokuuta 2009

KPO Breaks

KPO Breaks

Joku saattaa ihmetellä, miksi tämä posti on kategorisoitu ajankohtaiseksi, vaikka viimeiset Breaksit menivät jo yli kuukausi sitten. Kun aloimme viime vuonna kehittämään uutta Taukojalkaa, kunnianhimoinen tavoitteemme oli julkaista se ennen 9. KPO Breaks -tapahtumaa. No ei aivan keritty. Tämän jälkeen tarkoitus oli mennä online ennen Taukojameja. Senkin missasimme täpärästi. Tein itselleni lupauksen, että Final Deadline on ennen 10. KPO Breaksiä, tai heitän hanskat tiskiin ja koko sivuston sen mukana. Mutta niinhän se on kun tekee projektia mistä ei rahaa tule vaan hyvää oloa ja karmaa, tasapainotellen aikansa opiskelun, työn ja tyttöystävän välillä, asioilla on tapana vähän lykkääntyä.

Maaliskuussa alkoi näyttää jo hyvältä ja homma oli mielestäni hyvässä vaiheessa. Mutta kun H-hetki lähestyi, näytti julkaisu olevan yhä kauempana ja tiimalasissa hiekka hupeni. Breaksit meni, mutta Taukojalka tuli, vaikkakin vähän “myöhässä”. Siksi halusinkin pohjustaa postia tällä tarinalla koska tämän postin, Taukojalan julkaisun ja 10. KPO Breaksin piti kulkea käsi kädessä.
Lue lisää

Kirjoittanut jesse, klo 17.02, kategoriaan Ajankohtaista | 2 kommenttia »