Avainsanat

Merkinnät jotka on merkitty avainsanalla ‘urb’.

URB 2009 30.7.-9.8.2009

Tiistaina 28. Heinäkuuta 2009

7a739d85ff

Nykytaiteen museolla Kiasmalla vuosittain järjestettävä URB-festivaali viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlia.  Esiintymässä myös  suomen oma Flow-Mo, jonka viimevuotinen URB esitys “Ovet” oli koko Kiasman myydyin esitys vuonna 2008! Paikalle on saatu myös Serbiasta asti Recognize crew joka esiintyy samassa teatteri-illassa Flow-Mo:n kanssa esityksellään: Oh No!

Muutoin URB-festivaali tarjoaa laajan kattauksen teatteria, elokuvaa, valokuvaa yms. Lisätietoja osoitteesta: www.urb.fi

Kirjoittanut anssi, klo 11.20, kategoriaan Ajankohtaista | Ei kommentteja »

URB 04

Lauantaina 21. Elokuuta 2004

Urbaanintaiteen festivaali Helsingissä 2004
Style Maniacs—one man flew away…

Tämä juttu on päiväkirja ajalta la 31.7-pe 6.8 ja se kertoo Style Maniacs-breikkiryhmän matkasta Helsinkiin Urbaanintaiteen festivaaleille esiintymään Uuden katutanssin iltaan. Jussi Sirviö suositteli ryhmäämme Antopio d’maestrelle ja Sara Hirnille, jotka kaipasivat uusia kykyjä esiintymään URB 05:een. Muutaman (sadan) puhelinsoiton jälkeen homma oli selvä. Esityksen harjoittelu alkoi aika viime tingassa johtuen erinnäisistä lomamatkoista, taiteellisista erimielisyyksistä, inspiraation puutteesta ja laiskuudesta (vitsi vitsinä). Lopulta 5 päivää ennen esitystä lukuisien paniikkikohtausten ja hermoromahdusten jälkeen kaikki loksahti paikoilleen, johtuen ehkäpä juuri edellämainitusta viimehetken paniikista.Jäljellä oli enää yksi ongelma,kukaan ei vielä osannut kyseistä performanssia ja edessä oli matka nro. 1 Helsinkiin… siitä pääsemmekin sulavasti päiväkirjan ensimmäiseen päivään.
Lue lisää

Kirjoittanut jesse, klo 13.39, kategoriaan Reissut | 178 kommenttia »