21.-22.8. Blockfest @ Tampere

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(4 viestiä)
 1. http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs186.snc1/6211_101845453076_664118076_2043870_4765420_n.jpg

  BLOCKFESTIN ESIINTYJÄT SELVILLÄ!

  Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja samalla loppuunmyyty Blockfest-kaupunkifestivaali laajenee tänä vuonna kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Hiphop-kulttuurille omistettu festivaali järjestetään Tampereen Tullinaukion alueella 21.-22. elokuuta. Kahden päivän aikana Blockfesteillä esiintyy lähes kolmekymmentä artistia Pakkahuoneen ja Klubin lavoilla. Koska keikat pidetään sisätiloissa, festivaalin onnistuminen ei riipu säätilanteesta. Rap-musiikin lisäksi Blockfestin ohjelmaan kuuluu mm. katukorista ja muuta oheistoimintaa.

  PERJANTAIN 21.8. ESIINTYJÄT
  3rd Rail Music Special
  Capone-N-Noreaga (USA)
  Flegmaatikot 10v Special
  Ruudolf
  Saurus
  Steen1
  Teflon Brothers

  LAUANTAIN 22.8. ESIINTYJÄT
  Adam Tensta (SWE)
  Asa
  Cheek
  Fintelligens Blockfest Special (ft. Uniikki & Timo Pieni Huijaus)
  Lord Est
  Markat Takas
  Mikael Gabriel
  Redrama
  Signmark
  Veljenpojat

  AFTERPARTY
  Blockfestin jatkoklubina toimii Club Deluxe, tällä kerralla entistä suuremmissa tiloissa Hämeenkadun varrella Love Hotelissa - vain kivenheiton päässä itse tapahtuma-alueesta! Soittamassa kova katras Suomen parhaita tiskijukkia, kuten Dj Anonymous, Dj Mista S, Dj Tiskijoni ja Dj Shorty. HUOM! Festivaalin kävijöille Love Hotelin ikäraja poikkeuksellisesti K18!

  LIPUT
  Blockfesteille 2009 on saatavilla kolmenlaisia lippuja: yhden päivän lippuja, kahden päivän lippuja sekä kahden päivän VIP-lippuja. Viime vuodelta tuttujen VIP-lippujen tuottamaan hyötyyn on panostettu entistä enemmän. 62 euron VIP-lipun hintaan sisältyy mm. kahden päivän sisäänpääsy festivaaleille omalla sisäänkäynnillä, ilmainen narikka, veloitukseton sisäänpääsy Blockfestien viralliselle jatkoklubille molempina tapahtumapäivinä sekä oma VIP-alue, jossa pienen naposteltavan ja kurkun kostukkeen lisäksi on oma dj soittamassa musiikkia.

  HUOM! VIP-lippuja on myynnissä vain rajoitetusti ja niistä on myyty ensimmäisen viikon aikana jo lähes puolet!

  62€ - Kahden päivän VIP-lippu
  49€ - Kahden päivän lippu
  35€ - Lippu lauantaille
  25€ - Lippu perjantaille

  Lippuja on saatavilla mm. Tiketistä, Lippu.fi:stä, kaikista Suomen R-Kioskeista, Turnin' Pointeista, Bronx Storesta ja Pointguardista.

  Tiketti: http://www.tiketti.fi/tapahtuma/2761
  Lippu.fi: http://www.lippu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=event_20319
  Blockfest: http://www.blockfest.fi/
  Blogi: http://bfest.tumblr.com/

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 2. Enää viikko!

  C-N-N VIDEOTERVEHDYS
  Perjantain pääesiintyjänä toimiva Capone-N-Noreaga -kaksikko (USA) odottaa omaa keikkaansa jo innolla. Niinpä Capone päätti lähettää videotervehdyksen kaikille Blockfesteille saapuville, jotka tulevat samalla todistamaan legendaarisen parivaljakon Suomen ensiesiintymistä. Voit katsoa videotervehdyksen tästä: http://www.youtube.com/watch?v=XU-WgJ4eCrI

  Samana päivänä Blockfesteillä esiintyy myös Flegmaatikot, jotka juhlistavat kymmenvuotista taivaltaan ainutlaatuisen comeback-keikan voimin. Sanomattakin selvää, että festivaalin avauspäivästä on tulossa huikea. Kaikki paikalle!

  VIP-LIPUT LOPPU
  VIP-liput loppuivat, kuten varoitimme. Niitä on saatavilla enää osasta myyntipisteistä. Mutta ei hätää! Kahden päivän lippuja on vielä jäljellä, ja after partyihin Love Hotelin Club Deluxeen on varattu kiintiö lippuja, joita ei voi ostaa ennakkoon. Joten jos et ehtinyt saada VIP-lippua, kannattaa ostaa nyt 2 pv lippu ja Loven ovelta taasen lippu jatkobileisiin.

  HUOM! VIP-lippulaisten sisäänkäynti tapahtuu Klubin ovesta.

  http://www.blockfest.fi

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 3. HUOMENNA!

  Sääennusteiden mukaan sekä perjantaina että lauantaina saadaan nauttia aurinkoisesta, yli +20 asteen kelistä. Järjestelytkin ovat sujuneet kaikin puolin hyvin. Liput ovat erittäin vähissä, joten omaa sisäänpääsyään ei kannata jättää ovelta hankitun lipun varaan.

  Talo on tulossa jälleen tupaten täyteen, joten jossain vaiheessa iltaa festivaaliyleisön edestakaista liikettä joudutaan rajoittamaan puhtaasti järjestyksenpidollisista syistä. Tämä koskee niin perjantaita kuin lauantaitakin. Asiasta tiedotetaan tarkemmin festivaalialueella.

  Ainakin Adam Tenstalta, Fintelligensiltä, Flegmaatikoilta ja Lord Estiltä kuullaan uunituoretta materiaalia ensimmäistä kertaa missään!

  Tampereelle jo tänään saapuneille on myös järjestetty ohjelmaa, sillä Love Hotelista löytyy Blockfest preparty! Mestoilla Dj Shorty pyörittää hyvää räppiä ja rnb:tä + joka sadas asiakas saa ilmaiseksi kahden päivän Blockfest-lipun!

  http://WWW.BLOCKFEST.FI

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 4. Kiitos artisteille, yhteistyökumppaneille, työntekijöille ja ennen kaikkea faneille. Te teitte Blockfesteistä tänäkin vuonna huikean tapahtuman!

  Muistattehan, että liittymällä Blockfest-yhteisöihin pääsette vaikuttamaan festivaalin kehitykseen ja kuulette ensi vuoden festivaalista uutiset ensimmäisinä!

  LIITTYKÄÄ:
  http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Tampere-Finland/Blockfest/60694075546?ref=ts
  http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=2969660
  http://www.myspace.com/syvallapelissadvdmagazine

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.