23.11.2012 LOSSI T & JUOKSUT, ST. RASTA, SURVIAINEN @ SEMIFINAL

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(1 viesti)
 • Aloitettu 5 vuotta sitten. Avaaja: lossitjajuoksut
 1. Kolme kovaa bändiä samoilla lauteilla Semifinalissa!

  21-03
  Liput ennakkoon 7€, ovelta 8€

  LOSSI T & JUOKSUT

  Vaivihkaa kasvanut nykyinen kahdeksanhenkinen kokoonpano on löytänyt oman soundinsa, ja tällä hetkellä Lossi T & Juoksut kuulostaa Helsinkiläisen underground- räpin, Jamaikan rytmien sekä vinhan pelimannimeiningin tarkoituksenmukaiselta sekamelskalta.
  2012 debyyttialbuminsa julkaissut bändi pitää nähdä ja kokea livenä, missä tanssilattialle houkutteleva soitanta, rytmiikka sekä tunnelma saattaa äityä jopa arvaamattomaksi.

  ST. RASTA

  Alunalkujaan Helsingin Tapanilasta ponnistava St.Rasta on talvesta 2010 lähtien luonut omanlaistaan musiikillista ilmaisua, keinoja kaihtamatta. Monenkirjava joukkomme on vähän kerrallaan kasvanut nykyisiin mittoihinsa, ja tätä nykyä yksitoistahenkisenä vaikuttava orkesteri on nyt epävakaa joukkio täynnä vakaita pyrkimyksiä tanssittaa. Orkesterin astuessa lavalle hullunkiilto silmissä paatuneinkaan tanssinvastustaja ei kykene hillitsemään itseään. Musiikki vaatii liikettä, ja hyvä tuuli ja mieli saapuvat paikalle yllättäen, mutta pyydettyinä. Välillä meininki äityy suorastaan hurjaksi. Rentoa menoa, tiukkaa tykittelyä ja mielipuolisia tanssiliikkeitä. Tätä kaikkea on St.Rasta.

  SURVIAINEN

  Surviaisen roots reggaen rytmeissä kaikuvat pohjoisen haikea blues, sotien jälkeinen iskelmä, vanha ska sekä urbaani rytmimusiikki.
  9-henkinen yhtye pitää omalta osaltaan huolen myös siitä, että naisääni pysyy kuuluvissa suomalaisessa reggaessa.

  http://www.semifinal.fi/tapahtuma/24039

  http://www.facebook.com/LossiTjaJuoksut?ref=ts&fref=ts
  http://www.facebook.com/St.Rasta?fref=ts
  http://www.facebook.com/surviainen?fref=ts

  ST. RASTA - HUOMENNA JA TÄNÄÄN (LIVE)
  http://vimeo.com/47167425

  Lähetetty 5 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.