24.9. Soul Kitchen Club 8th Anniversary @ 6Linja

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(1 viesti)
 • Aloitettu 7 vuotta sitten. Avaaja: lovroc
 1. Photobucket

  PE 24.9.10 SOUL KITCHEN CLUB 8th ANNIVERSARY @ KUUDES LINJA

  - Super Janne & DJ Flava (LIVE)
  - The Megaphone State (LIVE)
  - DJ Lovroc (resident) + Guests (LIVE)
  - DJ Åke Kanaria (Plauge)

  - Visuaalit: Vixen VJ Paula
  - Skeittileffa: Holiday Movie (Perusteam lomailee) esitys klo 22.30

  - Liput: 8 € ovelta (k-18)
  - Klo 22-04, 21-22 (yksityistilaisuus)

  Helsinkiläinen, Rauha Trio -kolmikon pyörittämä live-musiikkiin ja dj-toimintaan erikoistunut, Soul Kitchen Club juhlii kahdeksanvuotista taivaltaan Helsingin Kuudennella Linjalla. Vuosien varrella on tultu legendaariselta Stella Star Clubilta Kipsarin ja UMO Jazz Housen kautta Kuudennelle Linjalle.

  Perjantaina 24.9 Kuudennen Linjan lavalle kapuaa ajankohtainen, uuden Munkkisaari-levynsä julkaissut Super Janne, mukanaan DJ Flava. Toisena live-artistina nähdään hyvässä nosteessa oleva, englanninkielellä räppäävä, The Megaphone State, eli Ekow ja SimonSound. Klubin perinteen mukaan alkuillasta nähdään skeittileffa, tällä kerralla Perusteamin lomaleffa "Holiday Movie". DJ-menosta vastaa klubin oma DJ Lovroc vieraineen, sekä Plaugen DJ Åke Kanaria. Visuaaleista vastaa Vixen VJ Paula!

  *SUPER JANNE
  Super Janne on helsinkiläinen hiphop-, räp- ja soul-artisti. Hänet
  tunnetaan taitavana, tyylitajuisena laulajana ja räppärinä sekä myös
  lahjakkaana säveltäjänä, tuottajana ja muusikkona. Esiintyjänä hän on karismaattinen ja saa yleisön kuin yleisön mukaan meininkiin, nuoresta vanhaan. Janne säveltää, sanoittaa, sovittaa, äänittää, miksaa, masteroi ja tuottaa kaiken musiikkinsa itse.

  Super Janne on vieraillut vocalistina/co-writerina useiden bändien ja artistien, kuten Kemmurun, Loost Koosin, Nopsajalan, Edu Kehäkettusen ja Jonden levyillä. Kesällä 2010 ilmestyi kokopitkä sooloalbumi “SUPERJANNE – MUNKKISAARI”, jonka julkaisi pieni nouseva suomalainen levy-yhtiö
  Upleftbass Records.

  Pamahdettuaan laajempaan tietoisuuteen julkaisemalla “Henkselit”-vinyyli EP:n (2007, Upleftbass Records), Super Janne on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea soolona Dj Flavan kanssa sekä mm. Stig Doggin kanssa Basson XXL-kiertueella, ja houstannut Ilosaari Rockin Rentolavaa. Ennen suurempaa tietoisuutta Kas Kas ja Super J -nimillä esiintynyt artisti vieraili Soul Kitchen -klubillakin. Ympyrä siis sulkeutuu hetkeksi.

  *THE MEGAPHONE STATE:
  The Megaphone State (Ekow/vokaalit ja SimonSound/biitit) on nouseva ja paljon kiinnostusta herättänyt englanninkielellä räppäävä hiphop-duo. Alla oleva Niko Toiskallion aka. Chyden levyarvostelun ote kiteyttää hyvin The Megaphone Staten menoa.

  "Tää ei kuulosta yhtään suomalaiselta. -- Ekow ja SimonSound eivät ole noviiseja alan meikäläisellä kentällä, ja ovat onnistuneet tekemään "Home of the Knockout Artist" (2009) -albuminsa suuremmitta kohuitta. Mestarisoundi Soundcheck 2007 -levyllä kuullun - Keep Moving -biisin jälkeen The Megaphone Statelle on sisällöllisesti tapahtunut paljon, ja vaikkei parin vuoden takainen näytekään ollut lainkaan samantekevä, on kehitys ollut pelkästään positiivista. Kaksikko löytää tällä levyllä tasapainon suurin piirtein kaikessa, mikä 90-lukulaisen, jazzahtavan tyylisuunnan huomioiden onkin tärkeää. Ekow:n vokaalisoundi pysyy koko levyn ajan kasassa, pehmeänä, mutta sopivan raspisena. Biittipuoli on takuulaatuisilla linjoilla, muttei silti kuulosta liian tutulta samplejen tai muunkaan puolesta. Jos vielä omaperäisyys olisi samaa luokkaa kuin kaikki muu toteutus, olisi tässä täysosuma erittäin lähellä. -Niko
  Toiskallio, Meteli.net"

  Tervetuloa todistamaan livenä meininkiä syyskuun 24. päivä Kuudennelle Linjalle!

  Sponsored by: Dropinmarket.com

  Yhteistyössä: Perus Skateboards, Makia Clothing,
  Sheriffi-purukumi ja Rips Ruis Snacks.

  ----
  http://www.myspace.com/rauhatrio
  http://www.superjanne.fi/
  http://www.myspace.com/themegaphonestate
  http://www.myspace.com/djlovroc
  http://www.plauge.net/
  ----

  Lähetetty 7 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.