30.10. Night Moves Tre: Jori Hulkkonen live, Nopat live @ YO-talo, Tampere

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(1 viesti)
 • Aloitettu 7 vuotta sitten. Avaaja: plauge
 1. Turku 2011 European Capital Of Culture, Turku Modern ja Plauge esittävät
  NIGHT MOVES
  -klubikiertueen Tampereen spektaakkelin.

  Illan esiintyjinä ovat:

  Jori Hulkkonen (live) http://www.jorihulkkonen.com/
  Nopat (live) http://www.myspace.com/noppamusaa
  Plauge-dj:t Herman Prime & Lars Palmas http://www.plauge.net/

  Liput klo 22-23 0€ 23- 2/5€ K-18 YO-talo Kauppakatu 10 Tampere

  http://www.turkumodern.com/

  http://www.facebook.com/event.php?eid=161264370558266

  Jori Hulkkonen biografia

  Jori Hulkkonen on koskaan ollut yksi maali itsensä nurkkaan. Levittämisestä kahden viime vuosikymmenen aikana tutkitaan 360 astetta musikaali tutka, hän on tervehdittiin "eniten aliarvioitu tuottaja maailmassa", "elävä legenda sähköisen koostumus" ja "musiikin parhaiten varjeltu salaisuus". Koska debyytti 12 " 1993 kymmenen taiteilijan albumit F viestinnän ja viime Turbo äänitteitä yhteistyötä ihmisten kanssa on yhtä monipuolinen kuin John Foxx, Jose Gonzales, Jesper Dahlbäck (kuten Kebacid) ja Phonogenic (kuten Discemi) kymmenet 12 "singlet joitakin maailman kuumin tarrat ja lähes sata remixit taiteilijoiden yhtä vaihtelevia kuin Chromeo, Kid Cudi, Robyn, ja Lydia lounas, jonka jälkeen tuottaa albumit bändit Sister Flo ja Villa Nah sekä luonnollisesti kirjoittaminen ja tuottamisen sekä Tiga-albumit Kaikki luokitella itsestäänselvyyksiä toimia intohimoinen musiikin harrastaja. Ja ilman sideprojects. Eversince 90-luvun puolivälissä Jori on matkustanut ympäri maailmaa ja ollut satoja klubeilla ja festivaaleilla Australiasta Zürich-ja jokainen aakkoset inbetween hajauttamisen Vibe hänen ainutlaatuinen yhdistelmä house ja techno, ruokkivat kyltymätön uteliaisuus musiikin tulevaisuus ja ymmärtämiseen sen ohi.

  "[Live on] vain minä yksin lavalla minun koneita ei laulajia tai muusikoita, mutta uusi (ja sopiva vanha) tekniikka, joka mahdollistaa enemmän vapautta musiikillisesti. Pelaanko vielä elää joskus, mutta se on oikeassa paikassa ja oikeaan aika. "

  / / / / /

  Jori Hulkkonen has never been the one to paint himself in the corner. With releases in the last two decades exploring 360 degrees on the musical radar, he's been hailed as "the most underrated producer in the world", "living legend of electronic composition" and "music's best kept secret".Since the debut 12" in 1993, ten artist albums for F communications and more recently Turbo recordings, collaborations with people as versatile as John Foxx, Jose Gonzales, Jesper Dahlbäck (as Kebacid) and Phonogenic (as Discemi), dozens of 12" singles on some of the world's hottest labels, and close to a hundred remixes for artists as diverse as Chromeo, Kid Cudi, Robyn, and Lydia Lunch, followed by producing albums for the bands Sister Flo and Villa Nah, and naturally the writing and production work on both Tiga -albums, all qualify as self-explanatory efforts of a passionate music aficionado. And that's excluding the sideprojects.Eversince the mid 90's Jori has travelled across the globe and played hundreds of clubs and festivals from Australia to Zurich -and every alphabet inbetween -spreading the vibe with his unique blend of house and techno, fuelled by insatiable curiosity about the music's future and profound understanding of its past.

  Lähetetty 7 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.