Avunhuuto aktiivisille ja kivoille tyypeille!

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(4 viestiä)

Ei vielä avainsanoja.

 1. Moi!

  Kirjoitin tästä jo viime vuoden puolella tuonna Vapaa sana -osioon, mutta koskapa en ole saanut ainoatakaan vastausta ja koska alan olla vähän yliepätoivoinen, kirjoitan myös tänne. Onhan tämäkin, tuotanoin, eräänlainen tapahtuma.

  Siis:

  Teen gradua aiheesta "alakulttuurit valtamediassa". Yhdeksi alakulttuuriksi, jota tutkin, olen valinnut breikkarit/b-boyt/b-girlit. Tarvitsisin nyt hiukan apua - vapaaehtoisia haastatteluun.

  Haastattelussa kysyn henkilökohtaisista kokemuksistanne ja mielipiteistänne, joten siihen ei tarvitse erityisesti valmistautua, saati pelätä sen olevan mitään kovin hankalaa ja hermostuttavaa. Päin vastoin näissä haastatteluissa on ollut aika hauskaa.

  Haastattelu tehdään pienessä ryhmässä (2-4 ihmistä) ja siihen tulee varata aikaa noin puolitoista tuntia. Tiedän että olette kiireistä ja meneväistä porukkaa, mutta jos vain muutama tyyppi saataisiin kasaan, menisin ajoissa ihan teidän ehdoillanne. Esim. juuri ennen treenejä olen tehnyt haastatteluja, mutta puolestani käy mikä vain. Tarjoan kahvin/aamupalan/mitävain.

  Siispä - löytyykö vapaaehtoisia? Ainoa toiveeni on, että haastateltavat olisivat yli 16-vuotiaita ja tuntisivat itsensä b-boy-/b-girl-kulttuurin jäseniksi (erityisen hauskaa olisi saada haastatteluun b-girlejä!). Voitte vapaasti levittää viestiäni myös tuttavienne joukossa tai muilla sopivilla foorumeilla. Tiedän että varmaan jotkut teistä ovat jotain kautta jo joutuneet pommitukseni kohteeksi, ja olisin ihan järjettömän iloinen jos esimerkiksi joku teistä löytäisi pikku välin tälle.

  Kiitos kiitos kiitos,

  Sirje Niitepõld
  sirje.niitepold@gmail.com

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 2. tere.

  no jos tuut käymään joensuussa ni kyl meikälle yks haastattelu passaa. uskoisin myös että joku muu joensuu breikkari voisi tulla mukaan vaikka aika vähänhän täällä breikkareita on.

  matti
  joensuu bboys

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 3. Moroo.

  Uskon että Turusta saat haastatteluun myös 4-5 hefeä, jos tänne suunnalle osut..

  -Mikko

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 4. Hitsi, luulen että minun on pakko pysyä Helsingin seudulla, kun aika on hyvin rajallinen nyt...

  Mutta jos pitäisimme haastattelusession Helsingissä nyt sunnuntaina 14.2. joskus iltapäivällä/illalla, olisiko tulijoita?

  Mahtavaa olisi jos porukkaa löytyisi vielä muutama!

  Sirje

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.