Bonnie&Clyde

Taukojalka keskustelu » Vapaa sana

(1 viesti)
 • Aloitettu 8 vuotta sitten. Avaaja: bizsan

Ei vielä avainsanoja.

 1. Houhou Rovaniemen kylmyydestä!

  Tässä parin viikon sairastelun aikana on ollut aika miettiä vaikka ja mitä ja nyt sitten uskalluin kirjoittamaan tänne Taukojalkaan tälläisestä aatteesta, että onko meillä koskaan täällä Suomessa järjestetty minkäänkaisia Bonnie&Clyde skaboja eli bboy ja bgirl together? Tuli itsellä palattua tuolta maailmalta parisen kuukautta sitten takasin Suomeen Italian ja Amerikan vuotiselta reissulta, jossa innostuinkin sitten newstyle, locking muun tanssihässäkän pohjaisesti breikistä, itse b&c tyyppisten skabojen ansiosta!
  Nimittäin niinkuin Suomessa ja muualla maailmalla bgirlejä on kumminkin vielä huomattavasti vähemmän kuin bboyta joten tälläisen skaban järjestämisessä sitten pojat ottikin kaikennäköisiä tanssijoita parikseen ja sit ei muuta ku battlaan!Ja näin tyttönä myönnettäköön joskus oli vaikea uskaltautua sieltä ringin reunalta miesvaltaseen rinkiin heittää sitä omaa juttuunsa,varsinkin kun hädin tuskin oli topsien ja perusfutareiden opin aarteet sisältänyt mut mut mitä opinkaan.
  Uskallaudun battleen huomattavasti helpommin vähän kokeneemman konkarin rinnalla,mutta silti vastassa oli battlattavana saman sukuopolven edustaja,rinkeihinki oli pian helpompi heittäytyä ja mikä mahtavaa ringit alkoi täyttymään battlejen jälkeen myös muun lajin harrastajista sekä innostuin breikistä kuin riivatusta!Kyseisissä battleissa mun kokemuksella oli aina muutenkin rento, siulukas meininki. Vastapainolla verisuussa crewbattleihin...
  Eli tässä vähän jonkinlaista heittoo, et mitä tulevaisuudessa vois vaikka kokeilla täällä meillä Suomessakin.

  Hyvät Joulunodotukset kaikille ja seuraavia jameja odotellessa. Peaceeee - Sanna

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.