.: HIPHOP SM 2010 :. 24.-25.4. @ KULTTUURITALO HELSINKI

Taukojalka keskustelu » Vapaa sana

(10 viestiä)

Ei vielä avainsanoja.

 1. DANCE.FI järjestää pitkästä aikaa breikkiskabat.

  1vs1 & Crew battle

  DJ Mercy 1
  Tuomarit: Johannes, Jesse 13 & Dabo

  Lisäinfot:

  http://www.dance.fi

  Ilmoittautumiset, maksut jne:
  http://www.fdo.fi

  Facebook:
  http://www.facebook.com/event.php?eid=302275272505

  P.S.
  SKABAT OVAT ERITYISESTI MUKSUILLE JA ALOITTELIJOILLE!!! Kannustakaa frendejä sekä oppilaita mukaan skabaamaan, kynnys on tehty mahdollisimman matalaksi. Kannustakaa kokoamaan uusia crewejä. Freesataan vähän meininkiä. Auttaisi lajia jos ei oo taas samat äijät joka tapahtumissa vetää samoi muuvseja vuodesta toiseen.

  Flaikku

  http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs131.snc3/17868_1352264091348_1373786487_968885_5261332_n.jpg

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 2. Ilmoittautumista jatkettu viikolla! 17.3. viimeinen päivä!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 3. Tapahtumassa on mahdollisuus hierontaan. Eli itse toimin molempina päivinä tehden hierontoja. 10-20 min mittaisia. Osallistujat hyötyvät hieronnasta sillä on mahdollisuus hierontaan mikä tekee kehostasi ja mielestäsi vahvemman. Myös katsojille rentouttavaa ja eritoten nautinnollinen rentoutushetki.

  Tulee loisto tapahtuma, joten kaikki paikalle.

  T:Repa
  http://www.akuvire.com

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 4. Jaajaa, saakohan tänne wanhat ees tulla.

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 5. Sullakin R1 alkaa toi 30 rajapyykki häämöttään. Joten unohda noi nuorten karkelot.
  Sä voit mun kanssa tulla nitrodiskoon törmäileen rollaattoreilla. :)

  1101b

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 6. Kato Risto Paybackeis pääsee sit taas konkarit puskee. Antaa muksujen pitää kivaa tuolla.. ;)

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 7. 39 osallistujaa, 7 crewiä. SUOMENMESTARUUS on katkolla kahden viikon päästä. Olemme panostaneet tapahtuman turvamiehiin, sillä jameista on tulossa kuumottavimmat ikinä.

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 8. Mulle siis sopii tää junnuskaba homma, ei siinä mitään. ;) Kelasin vaan, että koska suomenmestaruus ei näytä pahalta kenenkään esim. tanssikoululle opetushommiin hakevan CV:ssä, niin paha wanhempia osallistujia on kieltääkään osallistumasta. Oliko junnukategorian yhdistämiseen joku virallinen syy, aiemminhan sellanen on ohjelmistossa kai ollu erikseen?

  Mut joo, harmi et Paybackitkin jää väliin, Turku Modernissa spinautetaan dubstepit samaan aikaan myös allekirjoittaneen toimesta. Tosin tää jalka on yhtä huonona kuin puol vuotta sit eli ei sen puoleen et olis tarttenu jorata.

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 9. Kelasin vaan, että koska suomenmestaruus ei näytä pahalta kenenkään esim. tanssikoululle opetushommiin hakevan CV:ssä, niin paha wanhempia osallistujia on kieltääkään osallistumasta
  ----------------------------------------------------
  Hywä pointti

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 10. "Mulle siis sopii tää junnuskaba homma, ei siinä mitään. ;) Kelasin vaan, että koska suomenmestaruus ei näytä pahalta kenenkään esim. tanssikoululle opetushommiin hakevan CV:ssä, niin paha wanhempia osallistujia on kieltääkään osallistumasta. Oliko junnukategorian yhdistämiseen joku virallinen syy, aiemminhan sellanen on ohjelmistossa kai ollu erikseen?"

  Heip, löysin vasta tälle sivustolle (tiedän, ihan liian myöhään... joka on siis kuitenkin parempi kuin ei milloinkaan!) ja ajattelin, että vastataanpä pois, jos joku vielä tätä ketjua lukee:

  FDO:n alaisissa kisoissa on nykyisin "peruspaletti" lajeja ja sarjoja, joissa kilpaillaan. Monessa lajissa lasten, junnujen ja aikuisten (ja vielä yli 31-vuotiaiden aikuisten) sarjat on erikseen. Joka vuoden SM-kisoihin kuitenkin mietitään erikseen, mitkä sarjat kannattaa järjestää, ja tässä prosessissa yhteistyötanssikoululla (kisojen pääasiallinen järjestäjä, vuonna 2010 Dance.fi) on paljon sananvaltaa. Lopullinen "tarjottavien" sarjojen lista lyödään lukkoon järjestäjän ja streetjaoston kesken.

  Vuonna 2010 junnujen ja aikuisten breikkisarjat yhdistettiin järjestäjän aloitteesta. Sitä pidettiin hyväksyttävänä ideana, koska myöskään niissä jameissa ja muissa skaboissa, joissa b-boyt (ja -girlit) tapaavat käydä, ei myöskään tehdä ikäjaotteluja. FDO:n breikkikisat eivät ennen vuotta 2010 olleet koskaan olleet järin isoja, joten yhdistämällä sarjat toivottiin, että saadaan kisaan enemmän säpinää ja fiilistä, ja sitä kilpailua tietenkin. Täm on virallinen syy, ei siis mitään dramaattista, vaan yritetään tehdä kisaamisestä tanssijoille parempi juttu, ja elää ajan hermolla myös kilpailijamäärien osalta.

  Dance.fin järjestämissä kisoissa päästiin (ainakin näin "ulkopuolisen" näkökulmasta) breikin osalta ihan uudelle levelille, toivottavasti paikallaolleet voivat olla samaa mieltä :)

  Ja vielä lopuksi, aikuiset ja vanhukset ovat skaboihin yhtä tervetulleita kuin skiditkin :)

  Pia

  Lähetetty 7 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.