Oulun Katutanssit 2010

Taukojalka keskustelu » Vapaa sana

(21 viestiä)

Avaisanat:

 1. Holla koko Suomi!
  Elikkäs Oulun Katutanssit ovat taas kesälle järkkäytymässä ja päätin sitten pistää samanlaisen aivoriihen pystyyn mitä payback jamit olivat tehneet! Oulun Katutanssithan ovat kesäisin järjestetty aina noin viikko ennen paybackkejä ja melko varmasti ne sijoitetaan myöskin tänäkin vuonna samalle ajankohdalle, elikkä nyt koko Suomi liikkeelle ja nokka kohti ensin Oulua ja pohjoista, jonka jälkeen kohti Paybackkejä! Ait?
  Katutansseille ei viimevuonna oikein annettu täällä Taukojalassa propseja ja vaikea sanoa mikä meni pieleen kun en itse ollut viimevuoden tapahtumassa mukana, joten nyt KAIKKI antakaa palautetta, mikä meni pieleen, mitä tulisi parantaa? , ideoita, tuomaritoivomuksia, kenties kenet haluaisitte tänä vuonna dj:n puikkoihin, dj ulkomailta? Tulisko etkoilla ja jatkoilla olla jonkilaista 7 to smoke tyylistä skabailuu? Ketä haluatte pitämään workshoppeja yms...
  Luvassa on pieniä muutoksia jameissa, sekä ehkä showcaseen ja 3 vs 3 breikkiin tehdään jonkinlaisia muutoksia, joten bboyt millasella kokoonpanolla te haluaisitte skabata. kenties 2 vs 2 tai crew vs crew? Tulisko Showcase muuttaa battle tyyppiseksi all styles crewi battleiksi... Kaikki ideat mitkä tulee mieleen ovat tervetulleita ja tarpeellisia!
  Saisiko possea lisää hommaamalla bussikuljetuksen helsingistä Ouluun? Ja nyt kaikki jotka eivät ole ennen mestoille ilmestyneet,NYT OLISI AIKA!Kaikki palaute kehiin :) Toivottavasti tänä vuonna jameista tulisi kovimmat koskaan ja saataisiin koko Etelä liikkeelle tänne Pohjoiseen... Hieman voin lupailla että tänä vuonna kenties jameista tulossa enemmän kansainväliset, mestoilla saattaa olla porukkaan Italiasta ja Ruotsista. Kenties jopa rapakon takaa. Kaikki päätöset tapahtuvat tietysti sitten budjetin mukaan, mutta tärkeintä olisi ensin saada kaikkiean tanssioiden ideat ja toivomukset, jonka mukaan päästäisiin järjestämään kovimmat Katutanssit ikinä! Eli galluppi pystyyn! JEAH!
  Peace - Sanna

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 2. Itse olen toissavuotisissa katutansseissa käynyt . Mukavahan siellä oli pyöriskellä ja jatkot olivat mielestäni onnistuneet.

  Miinuksena heittäisin kyllä venuen, eli tapahtumapaikan. Stagebattlet latistaa tunnetusti tunnelmaa ja ehkäpä pohjoiset leveyspiirit ei ole tehty ulkoilmajameja varten, sillä tapahtuman aikana taivaalta satoi tihkusateen ja rännän välimuotoa. Ymmärrän kyllä toisaalta täysin että jamit järjestetään Oulun keskustassa, kun ne ilmeisesti sisältyvät tähän Oulun kulttuuriviikkoon (?). Mutta mahdollisesti kannattaa funtsia, että voisivatko jamit olla eri paikassa siten että ne palvelisivat sekä tanssijoiden, että myös paikalle saapuvan yleisön etua.

  I-Spin

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 3. Aivan! Tapahtumapaikka tosiaan ollut aina ennen lavalla juurikin pro picknic festareiden kanssa kun yhteistyötä on tehty. Todellakin aivan oikeassa, että tapahtumapaikan muutos olisi fiksua, tosin budjetti ja apurahat määräävät sitten sen, että pystytäänkö yhteistyökumppanista irtautumaan. Se jää nähtäväksi! Olisi mahtavaa saada lisää toiveita plus kenties ajankohtaan liittyen. Olisiko kesäkuun jameille tulijoita?

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 4. Yo!

  Otampa nyt kantaa, jotta saadaan toistaiseksi ainoat pohjoissuomen jamit pidettyä hengissä. Itse olen ehdottomasti samaa mieltä paikan suhteen, eli rotuaari on mielestäni kaikinpuolin hengetön jamimesta. Ymmärrän alkuperäisidean tuoda katutanssia esille myös "taviksille", mutta tanssitapahtuma kannattaa silti järjestää tanssijoiden ehdoilla. Muutenkin ois siistiä jos löytyisi paikka, jossa jamit voisivat olla koko viikonlopun eli workshopit, battlet jne, samassa paikassa. Esimerkiksi Valve on mielestäni kaikinpuolin smoothi mesta, kannattanee miettiä?

  Mun mielestä jamien rakenne on hyvä. Mielestäni showcase-sarjaa ei missään nimessä kannata jättää pois. HipHop-tanssijoille Oulun Katutanssit on varmasti mukava skaba, eikä showcaseja näe nykyään usein, varsinkaan breikkiskaboissa.
  Myös 3 vs 3 on toiminu mulle. Crewbattleen lienee vaikea saada montaa ryhmää ja 2 vs 2 on aika perinteinen ja "varma" ratkaisu.

  Summa summarum... Kannattaa yrittää pitää jamit erilaisen näköisenä kuin muut. Mun mielestä onnistuneet skabat on pitkälti kiinni perusasioista; mestasta ja hostista. Uskon, että jos host on hyvä ja paikassa tunnelmaa, saadaan myös tanssijoista irti enemmän ja sitä kautta hyvät mainigit!

  Judge osastolle toisin ehdottomasti joitakin uusia, ennen suomessa näkemöttömiä kasvoja. Kannattanee myös kysellä jengiltä kokemuksia ulkomaantuomareiden opetustaidosta, jotta myös workshopit ovat laadukkaat.

  Tässäpä nämä tärkeimmät, vieläku saataisi kelit kuntoon!

  Ville aka MAJOR KOOL / http://www.rovaniemicitybreakers.com

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 5. terve.

  joo, se lava on kyl on aika hengetön. tuli tässä mieleen et jos siihe rotuaarille laittais pystyyn semmosen ison teltan ni sittenhän pääsis breikkaamaan ihan katutasossa. toki en sit tiiä saisko siitä lattiasta miten hyvää. ku ainakin videon perusteella ekoissa taukojameissa oli tosi hyvä meno siinä teltassa siel festareilla. lattiatasoon sais myös järkättyy paremmin jotain rinkimeininkii, ku ainakin itseä on aina vähän harmittanu ku ei oo oikeen mitään rinkimeininkejä oulussa. viimeks siel baarin alakerrassa oli kyllä suht pitkään rinki pystyssä mikä oli tosi siistiä. tosin lava on kyllä paljon parempi showcaseja ajatellen.
  niin ja sit se viime vuoden livebändi! se oli iha törkeen kova ku se soitti keikan päätteeks breiksejä! HUH HUH! sen poppoon vois palkata soittaa koko tapahtuman ajan. tuomareista sen verran et hyviä tuomareita on tansseissa ollut. ulkomaiset tuomarit on aina iso plussa. mielellään semmosia keitä ei vielä suomessa olla nähty.

  lopuks totettakoon et joka vuos reissu ouluun on ollu kokonaisuutena tosi onnistunut ja hyvä. 3vs3 ja showcaset erottaa sen muista. jatkot on ollu myös aina tosi hyvät.

  jep jep jep

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 6. Joo eli kiva saada palautetta. Kaikkea tullaan huomioimaan tilan ja rahan puitteissa :)Ja 3 vs 3 tullaan säilyttämään sekä showcaset siis! Kun saadaan lisää junailtua ajankohtaa ja sun muuta yhteistyökumppaneiden kanssa ja jos asiat menee kuten toivotaan pian julkaissaan ajankohta ja paikka. Jatkot varmaan samoilla mestoilla yms, mutta jtn uudistuksia luvassa budjetin puitteissa. Nyt iso ja tärkeä kysymys johon ois kiva saada vastauksia. Jos bussimatka järjestetään Helsingistä Jyväskylän kautta Ouluun kuinka moni hyppäis kyytiin? Jos tapahtuma ajoittuu viikonlopulle niinkuin todennäköistä on, niin bussi starttaisi perjantai aamuna perjantain workshopeille ja lähtisi takaisin etelää kohti sunnuntain workshoppien jälkeen. Laittakaan kuittii jos olisitte messissä. Sitä kautta osataan arvioida ja miettiä kannattaisiko bussikuljetus. ait!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 7. Kiitos mahtavasta Jameista Jyväskylä. Kesällä sitten vuorostaan suunta kohti Pohjosta. Oulun Katutanssit järjestetään 10.7. Lisäinfoa pian. Kaikki mestoille.Kalenteriin 10 päivän kohdalla aurinkoja. Tänä vuonna paestaa se aurinko!!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 8. Hep! Hyppään kyl bussiin jos sellanen järkätään! Ja joo yhdyn edellisiin palautteisiin eli jamimesta ei oo ollu kyllä oikein kenenkään kannalta kauheen hyvä...Tanssijoiden kannalta lavajamit on aina vähän niin näin nyyh nyyh piks poks ja eihän se nyt yleisönkään kannalta ole kauhian mukavaa kun taivaalta sataa vettä ja on kylymää (okei en halua maalailla pirtulla seinille mutta edellisvuosin se on menny aikalailla näin...)
  Ja joops...DJ-toiveeni vetävät aika reilusti kotiappäi elikkä akseli iSpi, TiskiJoni, TuhoJuho kyl toi-mit-tais (ette varmaan kummiskaa oo rupeemas ketään ulkomaa-Jukkaa tänne roudaamas..?) !
  Ja miten ois Hattuna ja OMG host-tutkapariks? Näitten kahen välinen dialogi kiinnostais... Tai PoppiPete huutamaan mikkiin :D
  Joo...Jatkot on aina ollu pommit ja onhan se ollut mukava siellä Oulussa nähdä hyviä ihmisiä jne... Nyt vaan se venue kuntoon niin tulloo entistä hulvattomampaa!
  Peace!

  -Simppa

  ainii P.S. jos haluutte maustaa jotenkin sitä skabasysteemiä (take it personal, twins by chance ja mitä näitä nyt on...) niin en ainakaan valita....mutta mää nyt oonkin tämmönen vitsibreakdanceri

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 9. Shyl Slyrres, oot täysin oikeessa venuen suhteen, mutta ku ongelmahan on juurikin se, että yhteistyökumppanit määrittelee mestat ja rahoja ei tuu jos ei kyseisiä jameja järkätä yhteistyössä jonkun ulkotapahtuman kanssa, jonne ei ole sisäänpääsyä. Täällähän olisi meillä vaikka minkänäköistä suunnitelmaa, mutta valitettavasti meidän budjetti ei riitä järjestämään jameja ilman suurempia yhteistyökumppaneita, eli Oulun Katutanssit pidetään 10.7.2010, venuen muutoksella, mutta silti ulkona. Tapahtumapaikaksi on vaihtunut torinranta, toripoliisin kera. Lava on edelleen, mutta rantaan tullaan järjestämään jamiteltta.Ja tänävuonna pidetään taas peukkuja, että jos se aurinko paistaisi. Lisää Infoa Katutansseista pian pian!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 10. Tuomareiksi varmistuneet:
  Poe1 suoraan Losin auringon alta
  Ätä
  Taya
  Lasa
  Julle
  Ville Köngäs
  DJ:s Duo Jyväskylästä I-spin& Tiskijoni
  Host:s Slyrre Äs & T.A

  Workshops, preparties, afterparty @ 45 special, uimista, (aurinkoa), tanssin iloa!
  Kotisivut työnalla. Pian infoa päivitettynä
  http://www.katutanssi.com

  PoPo! - SaN / PSKT

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus »

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.