PALUU MORDORIIN 15.1.2011

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(38 viestiä)
 • Aloitettu 7 vuotta sitten. Avaaja: slyrres
 • Viimeisin vastaus käyttäjältä krooked
 1. Välillä ihmiselämässä tuntuu että sanat meinaavat loppua kesken.
  Onneksi haltijoilla on tähän tilanteeseen mainiosti sopiva sanonta:

  " Ayo evinrude octagon, doremifa sola matt le blancon! "

  Vapaasti ihmiskielelle survottuna tämä tarkoittaa suurinpiirtein:

  BATTLE FOR MIDDLE EARTH TULEE TAAS, PIILOTTAKAA SISKONNE ! ! !

  Lauantaina 15.1.2011 @ Näyttämö Lutakko, Jyväskylä

  ALLSTYLESALLMUSIC - RushHour !
  Bonnie & Clyde Bboy / Bgirl-skaba !
  BATTLES !
  SHOWCASES !
  EPIC AFTERPARTY !
  MAGIC INVOLVED !
  JA ILOTULITUS !

  Suomen kovin DJ-kokoonpano " Yhdeksän Sormusaavetta "

  iSpin (SOF)
  Tiskijoni (CY, RRC)
  TuhoJuho (RRC)
  YouSoJuicy (CY)
  GALAXYS MOST WANTED ( Lepsu, Elvisa, Jakezu, iPot )

  Tjahas! Kunhan olette saaneet ilonkyyneleet kuivattua poskilta ja näppikseltä onkin aika laittaa Gandalffin mietintämyssy päähän ja jakaa kanssamme mitä haluaisitte nähdä tässä Suomen eeppisimmän larppitapahtuman toisessa osassa?? Sisältö on edelleen isoilta osin auki ja ehdotuksia otetaan edelleen vastaan! Kenet haluat nähdä battlaamassa ja ketä? Haluatko tulla ryhmäsi kanssa esiintymään? Haluatko battlata itse?
  Muutaman asian voin kuitenkin luvata: Tunnelma tulee olemaan jälleen katossa, rinkiaikaa on paljon ja housti on vähintään yhtä komea kuin viime vuonna...
  MUTTA
  BFME vol. II kantaa tosiaan nimeä " Paluu Mordoriin" joten make no mistakes! Ei tänne mitään hauskaa olla tultu pitämään! Armoa ei anneta, miekat viuhuu, liput liehuu ja loppupeleissä KeskiSuomen Bboyt nauttii jatkojen punaviinit päivän vastustajien tyhjäksi kaavituista pääkalloista! " Ain't no fun if the homies can't have a nun!" sanoi Nate Dogg aikoinaan.

  Nyt aivoriihi käyntiin! Kansa saa kertoa nyt mite mehuissaan siellä ollaan ja miten täydellisyyttä voidaan vielä parantaa!!! Ihanaa leijonat ihanaa tämä on ihanaa!

  - SlyRRe äS
  Rancid Rockers

  P.S Avaan pelin: Miten ois näytösbattle Kaide vs IsoPete ? :)

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 2. Nonniin taas sitä mennään!!

  Meikä mandoliino on jälleen kerran bussivastaava tapahtumaan välillä HKI-JKL-HKI, joten kaikki jotka vähääkään harkitsevat lähtöä mestoille (eli jokainen suomen hoppi-skenessä mukana oleva henkilö), ilmoittautuu oitis bussin kyytiin.

  Bussin lähtö tapahtuu lauantai-aamuna (kellon aika ilmoitetaan myöhemmin),Helsingin Mikonkadulta - Fenniakorttelin edestä, (kyl sä tiiät se mesta mis kaikki venäläiset turistibussit aina jökittää). Ja paluu tapahtuu Jyväskylän päästä, myöhemmin ilmoitetusta paikasta, myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana! Stay tuned! :D

  Samat säännöt kuin aiemmin eli mitä enemmän saadaan bussin kyytiin porukkaa niin sitä halvempi matka tulee olemaan! Tavoitteena tietty halpa edestakas matka kaikille. Mikäs sen mukavampaa kun matkustaa isolla porukalla BFME vol.2 jameihin?

  Ja nyt kun jameihin on rutkasti aikaa niin jokainen alkaa pistää muutaman euron viikossa jemmaan bussimatkan rahoitusta varten. Mitä enemmän saadaan porukkaa mestoille - sitä kovempi meininki tulee olemaan, that be sure.

  Bussiin ilmoittautumiset voitte laittaa mulle s-postilla osoitteeseen: mikko.bjork@saiffa.fi

  Ps: päivitän tänne uutta tietoa jahka bussin lähtö- ja paluuajat vahvistuu. Ja myös hintatietoa kunhan nähdään paljon porukkaa tulee kyytiin.

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 3. Ihan mieletöntä! Ja hip-hopiiteillakin on superstarat jalassa!

  Pakko tulla Mordoriin lämmittelemään tulille kun täällä suomessa tulee 1000 vuoden talvikin! :( :) :( http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/191316.shtml

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 4. yo!

  ai ai jai. kovat jamit on taas ilmiselvästi tulossa. tässä miun ehotukset showcase battleihin:

  tonytone vs joycepro

  henkka vs thumba

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 5. Joo minä ja Pete vois olla oikein mielenkiintoista:DDi am redy to rock:DD

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 6. Norsuman miten ois kisis?Voidaan ottaa battle siellä.Ei tarvii odottaa jyväskylää, koska en sinne todennäköisesti tule.Ei tuomareita, jengi saa päättäää.Meitsi on ready.

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 7. No pidetään skabat skaboissa ja kisiksellä setitetään frendeinä,eiköhän me kuitenki törmätä skaba areenoilla jos fabujen mestat vaan pysyy kunnossa:D

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 8. Tuu Pete ihmeessä Jyväskylään jos ei mee pahasti päälle jonkun muun affäärin kanssa! Meillä on tohon aikaan vuodesta iha sikana lunta! Talo tarjoaa lämpimät kaakaot ja pullat! Ja jamitkin on yllättävän jeppikset!
  Uskon kyllä et voisitte hoitaa homman pienemmällä vaivalla Kisikselläkin mutta eikse nyt ois vähä turhan arkista? Jameihin vuan niin siitä on iloa koko kansalle, etenkin nuoret kollit kaipaa elävää esimerkkiä siitä miten hommat hoidetaan!
  Battle For Middle-Earth ja Wu Tang on molemmat for the children.

  P.S. Missä on Suomen eboyt? Nyt näppikset tulille ja keskustelua!

  P.P.S Oon Matin kanssa siinä samaa mieltä että Henkka ois mielenkiintoista nähdä taistelemassa!

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 9. P.P.P.S Pieni klarinettifikaatio elikkäs tarkennus elikkäs selvennys tähän vielä elikkäs myöskään Jyväskylässä ei ole minkään sortin tuomareita noissa battleissa ( Paitsi tietenkin Bonnie/Clyde ja AllStylesAllMusic-skaboissa mutta ne ovat asia erikseen ja niistä myöhemmin lisää ) ... Eli siis näiden taistojen tulos jää Gondorin ja Ympäröivien Niittyjen sekä Suistojen Kansandemokratian jäsenten elikkäs jamiväen omissa päissään pähkäiltäväksi ja spekuloitavaksi.

  " Noro lima lundia, ikea goota vaigea! "
  ( Taistelun aika tullut on, kaksi kylkeä kummallakin! )

  http://www.youtube.com/watch?v=bAG5vBKmvcA

  Lähetetty 7 vuotta sitten #
 10. Lime Sticky Ruckus vs Mercy Flo Mo

  Lähetetty 7 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus »

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.