Payback 4 Aivoriihi!

Taukojalka keskustelu » Vapaa sana

(14 viestiä)
 1. Heissan hyvät ihmiset!

  Payback 4 on tulossa! Päiväksi on päätetty 17.7.2010, eli Jyväskylän kesän keskellä, keskellä kesäistä Suomea! Paikkana toimii kahdelta aikaisemmalta vuodelta tuttu A-sali, sekin keskellä Jyväskylää!

  Mutta nyt olen heittämässä palloa osittain teille, eli Suomen jamikansalle. Mitä toivoisitte jameilta? Onko jotakin spesiaalia ideaa, joka olisi viisasta toteuttaa nimenomaan Suomessa? Onko olemassa jokin ultimaattinen battlekonsepti jonka mukaan halutaan mättää? Onko mestoilla jotakuta erittäin toivottua vierasta/skabaajaa/tuomaria/dj:tä, joka olisi pakko saada mestoille (toiveitten suhteen kannattaa olla varovainen, sillä budjetilla ei päästä kuuhun)?

  Muutenkin heittäkää vain risuja ja ruusuja edellisvuodesta, jotta otetaan täällä oppia ja pyykätään paremmat kemut!

  Itse voisin heittää ilmoille kysymyksen tapahtuman kaksipäiäisyydestä, eli kannattaako Paybackeista tehdä kahden päivän kattavat jami, jossa on sekä breikki- että hiphop/newstylepäivä? Edellisvuonna newstylepäivä ei tuottanut ihan haluttua lopputulosta, mikä saattaa pitkälti johtua perjantaipäivästä jolloin se järjestettiin...mutta koska resurssit ovat rajalliset, pohditaan täällä nyt että kannattaako hiphop päivää pitää ollenkaan.

  Noin, antaa ideoiden lentää ja aivojen ruksuttaa.

  I-Spin

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 2. Siinä vielä linkkiä edellisvuoden rähinöihin, jos joku ei ole tsekannut:

  http://taukojalka.com/keskustelu/topic/10-117-3rd-payback-aalto-sali-jkl

  I-Spin

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 3. Musta 2 on 2 systeemi on hyvä, A-sali mestana loistava ja legendaarinen. Varsinkin dj vieraisiin panostuksesta iso peukku Paybackille!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 4. Komppaan Focusta, iIhan tavallinen skabamuoto ei pakosti o niin väärin kun suomessa näitä hommia on näinä päivinä niin harvakseen eli jos pystytään välttämään 5vs1 Meidän Isä vs Teidän Isä Octogon Strictly Power Moves & New Style henkistä kampetta niin olis hienoa. Pääsis jengi ihan ite päättämään mitä siellä lattialla puuhaa.

  Paybackit on ollu oikeinkin hyviä, arvostan.

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 5. Kiitokset kommenteista!

  Skabojen formaatti tuntuu välistä aika kaksipiippuiselta haulikolta...ei tiedä halutaanko tänne hieman erikoisemmat kaavailut, vain rähinöidäänkö perusbattlessa. Itse olen ollut useasti jälkimmäisen kannalla, kuten Ristokin varmaan rivien välistä tarkoittikin, jos tähän junaan hyppää niin kohta on formaattina Octagon hulavanteen kanssa. Uskoisin että tänä vuonna take it personal+jokin pieni lisämauste voi olla valintana.

  Aiempina vuosina battlet on tosiaan ollu 2vs2 muodossa, syynä tähän se että useasti nämä on hivenen kiinnostavampia kuin 1vs1 skabat ja toisaalta Suomen kokoisessa skenessä esimerkiksi 4vs4:n ja crew vs crew skabojen ero on todella häilyväinen ja hiuksenhieno.

  A-sali pidetään mestana, koska se on paras venue mitä kaupungista löytyy. DJ vieras pyritään tuomaan ulkomailta ja todennäköisesti Horsepower-possesta.

  I-Spin

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 6. Näin newstylea edustaen haluan sanoa, että viime vuoden newstyle skabat olivat hyvät. Ainoastaan se ei toiminut kunnolla sen takia, koska kukaan ei ollut ottanut siitä päivästä kunnolla vastuuta. Tietoa oli vähän. Mutta Suomessa kun on niin vähän jameja kuitenkin, oli tosi kiva päästä kisaamaan kesälläkin, ja voin sanoa että oli enemmän fiilistäkin siellä kun esimerkiksi nordic movesen kisoissa, jossa newstyle kisoissa oli yli 50 paria.
  Eli toivottavasti ette ota newstyle kisoja pois Paybackeistä!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 7. Kiitokset funksille kommentista!

  Täällä päässä mieluusti tehtäisiin kahden päivän tsembalo joka kattaisi useammankin katutanssigenren kuin pelkän bboyingin. Ongelmana kuitenkin on se että tähän hommaan pitäisi löytää työvoimaa, joka haluaisi ideoida homman, tehdä sen eteen töitä ja ottaa hommasta vastuun. Jyväskylän breikkaripossella ei välttämättä ole tähän tarvittavaa tietotaitoa, joten etsintä jatkuu vielä toistaiseksi. Jos tämä homma saadaan tänä vuonna kuntoon, eli saadaan vähän lisää päitä homman toteuttamiseen, niin ehdottomasti pyritään kahden päivän jameihin.

  I-Spin

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 8. Meille armeijan kesällä aloittaville tuli kyllä pahaan ajankohtaan. Muistaakseni 12.7 itse aloitan palveksen eikä lomille pääse kuin vasta parin viikon jälkeen. Sääli sinänsä kun aikaisempina vuosina ainakin oli todella onnistuneet jamit.

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 9. Todellakin, Paybackit ovat toimittaneet aina huolella! Panostus vieraisiin ja etenkin DJ:n kannattaa säilyttää, niin meininki on ollut A-salissa aina katossa. Perus 2vs2 break-jambat teidän systeemillä on muchos bueno! Mikäli rahkeet riittää, niin kaks päiväset eri lajeja tukevat karkelot on toki tervetullutta, mutta resursseista riippuen olisiko mentaliteetti "yks huolellinen yyber-super-päivä, ennemmin kun kaks perus-kitkuttelu-päivää.." kohdallaan?

  Keep up the good work.

  Trevenge supportaa ja tsemppaa!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 10. Pieni nyanssi, jota ole nähnyt vielä yksissäkään jameissa, olisi visualisoida se battlejärjestys ja ne ketkä menee jatkoon sellaisella pyramidikaaviolla.

  http://www.kolumbus.fi/petteri.haipola/verkostomarkkinointi/tyypillinen/move_tiedostot/image004.jpg

  Siis tällänen mut vaakatasoon tai ihan miten haluattekaan toteuttaa! Jollain tykillä seinälle tai sit sellanen hervoton seinä mihin voi laittaa jollain lapuilla...

  Hahah.. kuva osu move networkkiä koskevasta sivusta :D:D toivottavasti kukaan ei langennut tuohon aikoinaan!

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus »

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.