PAYBACK JAM vol. 5 Kovin Kahakka

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(3 viestiä)
 1. http://www.paybackjam.com/index.jpg ( toim. huom. jos joku foorumin spellcaster lvl 55 haluisi laittaa tän julkan näkyviin niin ois tosi hyvä, itse EN VAIN OSAA)

  Jo-ho-hooo!

  (English info below)

  Kuuletteko sen? Hiljaisen, lähes äänettömän mutta kuitenkin havaittavan tikityksen? Pelikello se siellä lähestyy vääjäämättä joka viisarin värähdyksellä kohti yllättävänkin lähitulevaisuudessa koettavaa takaisinmaksun hetkeä.
  Pidemmittä puheitta, leikatkaa kynnet lyhyeksi, harjatkaa hampaat ja kiristäkää tennarinnauhat, hyvät naiset ja herrat:

  Payback Jam Vol. 5 Katutanssifestivaali

  Perjantai 15.7.2011

  Urban 8

  Katutanssiviikonloppu starttaa perjantaina Urban 8 - tanssiteatteri-illalla. Teatteri-ilta tuttuun tapaan Jyväskylän kaupunginteatterin isolla näyttämöllä, varustettuna jälleen kerran tajunnanräjäyttävillä katutanssiteoksilla. Tänä vuonna lavan valtaavat paikallinen Urban Moves Company sekä Sébastien Ramirez ja Hyun-Jung Wang teoksellaan Amor & Psyché. Näytös alkaa klo. 20, ennakkoliput ovat myynnissä 30.6 asti!

  Lisää infoa : http://www.jyvaskylankesa.fi/2011/04/urban-8-clash66-amorpsyche-umcurban-movements-company/

  Lauantai 16.7.2011

  Payback Jam Vol. 5 "Kovin Kahakka"

  Klo. 14.00-20.00
  Ilokivi, Keskussairaalantie 2
  (http://maps.google.com/maps?hl=fi&client=safari&rls=en&um=1&ie=UTF-8&q=google+maps+ilokivi+jyv%C3%A4skyl%C3%A4&fb=1&hq=ilokivi&hnear=Jyv%C3%A4skyl%C3%A4%2C+Suomi&cid=0%2C0%2C2811170978161026288&ei=cKfGTfyZOMbWsga-1rCDDw&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBcQnwIwAA )
  Sisäänpääsy 10 €

  LIPUT: http://www.jyvaskylankesa.fi/category/ohjelma/paybackjam/

  Musiikista vastaamassa:
  Olli-Matti ”Olli, OMG” Lajunen LIVE
  Rumpuryhmä The Expendables LIVE
  DJ I-Spin
  DJ TiskiJoni (CY, Rancid Rockers)
  DJ TuhoJuho (Rancid Rockers)

  Tänä vuonna Payback Jam tuo mahdollisimman kattavasti kaikkia katuntanssityylejä miellyttävän musiikkitarjoilun niin jameihin kuin jatkoille! Musiikillinen tarjonta vaihtelee talkboxista gregoriaanikanteleeseen ja sieltä bongon pörinään!

  Afterparty @ Bar Bra / Base
  Kauppakatu 35
  Klo. 22-03
  CY DJ’s + Yllätysvieraita ja kaikkea muutakin yllättävää!
  ” Jyväskylässä vaan on parhaat bileet! ”
  – Kansa, Medborgare

  Tänä vuonna Payback astuu sivuun tutulta ja turvalliselta tanssikilpailujen tieltä valiten polukseen villit ja vapaat ringit, jamittelun, spontaanit mutta sitäkin totisemmat battlet…. Ei tuomareita, sääntöjä, edeltä päätettyä rundimäärää, armoa, rajoitteita… Sanalla sanoen: seikkailu!

  "KOVIN KAHAKKA"

  Kovimmassa Kahakassa etsitään jamien vaikuttavinta rinkibattlea. Kovin Kahakka on käynnissä jamien alkamishetkestä eteenpäin aina jamien loppumetreille asti. Kovimman Kahakan aikana Payback Jamin ringit ovat taistokenttänä ja jokainen ringissä tapahtuva battle, sen osapuolet sekä taisteltujen settien määrä kirjataan Kovin Kahakka-ranking-taululle. Jamien ajan yleisö voi omilla nimillään äänestää Kovimman Kahakan rankingissa mielestään jamien korkeatasoisinta, viihdyttävintä ja kiihkeintä rinkibattlea, toisinsanottuna ”Kovinta Kahakkaa”. Jamien loputtua eniten ääniä saanut taisto kruunataan Payback Jamien Kovimmaksi Kahakaksi eli päivän rinkibattleksi ja Kahakan molemmat osapuolet palkitaan. Tanssityyliä tai mittelöön osaa ottavien määrää ei ole rajoitettu. Kahakka voi toisinsanottuna tapahtua tanssityylillä tahansa ja siihen voi osallistua kuinka monta tanssijaa tahansa. Kahakan voittajille on luvassa yllätyspalkintoja, sekä suunnaton määrä kunnioitusta!

  Kovimman Kahakan kriteerit

  Kovimman Kahakan äänestys on auki klo. 12.00-18.15. Voit äänestää mielestäsi kovinta mittelöä omalla nimelläsi. Hyvän rinkibattlen tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi:

  Korkea tunnelataus
  Tanssijoiden kova tekninen taso
  Taisteltavien rundien määrä (taistelu viimeiseen hengenvetoon saakka)
  Mieleenpainuvimmat / verkkokalvoille kiinnipalavat hetket
  Huomaa kuitenkin ettei settien määrä missään nimessä korvaa laatua! Hyvä tanssija tietää myös milloin lopettaa / milloin peli on selvä!

  Joten siinä se, ei kilpailuja joiden takana piileksiä. Vain rinki. Vain väistämätön. Vain elämä. Vain kuolema. Haasta itsesi, yllätä itsesi, voita itsesi! Ei epäilystäkään, 16.7.11 tulee olemaan maaginen päivämäärä jonka tapahtumia muistellaan vielä vanhainkodissakin, joten jos haluat tietää mistä Suomen katutanssijat puhuvat koko loppuvuoden, -vuosikymmenen tai -elämän ole tuolloin JYVÄSKYLÄSSÄ.

  Joko jännittää?

  In English:

  Payback Jam Vol.5 Streetdancefestival

  Friday 15th of July

  Urban 8
  @ Jyväskylä City Theater
  starting 8.00 pm

  The Payback Jam Vol.5 streetdancefestival starts off on friday 15th of july with Urban 8 dancetheater, which is taking place in Jyväskylä city theater. Performances by Urban Moves Company & Sébastien Ramirez and Hyun-Jung Wang (Amor & Psyché).

  Saturday 16th of July

  Payback Jam vol. 5 " Baddest brawl, ruffest rumble "
  2.00 pm - 8.00 pm
  @ Ilokivi
  Keskussairaalantie 2, Jyväskylä Finland
  (http://maps.google.com/maps?hl=fi&client=safari&rls=en&um=1&ie=UTF-8&q=google+maps+ilokivi+jyv%C3%A4skyl%C3%A4&fb=1&hq=ilokivi&hnear=Jyv%C3%A4skyl%C3%A4%2C+Suomi&cid=0%2C0%2C2811170978161026288&ei=cKfGTfyZOMbWsga-1rCDDw&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBcQnwIwAA )
  12.
  Entrance 10 €

  TICKETS: http://www.jyvaskylankesa.fi/category/ohjelma/paybackjam/

  Music provided by:
  Olli-Matti ”Olli, OMG” Lajunen LIVE
  Percussion Trio The Expendables LIVE
  DJ I-Spin
  DJ TiskiJoni (CY, Rancid Rockers)
  DJ TuhoJuho (Rancid Rockers)

  This year Payback Jam will bring a delicious and diverse musical lineup for every- and any dancestyle!

  Baddest brawl, ruffest rumble!
  The realest, most ruff, rugged and raw cypherbattle of the day will be chosen democratically by the people and both of it's participant parties will be rewarded. All dancestyles are included! No matter if you come solo or with a massive crew, it's time to battle ya'll!

  Afterparty @ Bar Bra / Base
  Kauppakatu 35
  10.00 pm - 03.00 am
  CY DJ’s + Surprise guests and surprises of many kinds!
  " The best parties are thrown in Jyväskylä! "
  - Finnish adverb

  So that's all folks! You're all very welcome to come and witness the most ferocious cyphers and off-ta-hook afterparties of this summer!

  Peace and see you on July!

  Lähetetty 6 vuotta sitten #
 2. Kuukkeli auttaa ;) Katos näin http://lmgtfy.com/?q=html+image

  Lähetetty 6 vuotta sitten #
 3. http://www.youtube.com/watch?v=BKevJ5MSr3A&feature=feedu
  JII-HAA !

  Lähetetty 6 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.