RIGA OPEN 2010 JAMIREPORTAASI + kpo breaks 10 bonus

Taukojalka keskustelu » Tapahtumat

(1 viesti)
 • Aloitettu 8 vuotta sitten. Avaaja: matti
 1. tervee

  joensuu kävi siis viime viikonloppuna kahtelemassa riikan meininkejä latviassa. lennettiin la iltana sinne ja su oli sit jamit. ryanairin lennot ja tosi hyvä hotelli saatiin todella sopivaan hintaan. mitään ongelmia ei ollut. jami mesta oli semmonen ihan siisti baari. alussa oli livebändi soittamassa mut se sit hävis jonkun tunnin soitannan jälkeen. dj hoiti hyvin hommansa lopun ajan ja muutenkin siellä oli ihan hyvä meininki. minä, toni ja henkka mentiin edustaa joensuuta skabaan mut eihän se amigo (flying steps) meitä jatkoon päästäny:D harmin paikka. hunters crew vei lopupulta koko potin. siistiä oli kyl nähdä taas erilaista breikkimeininkiä, mutta näillä reissuilla kyllä oppii arvostamaan sulavaa ja puhdasta suomi tyyliä:)
  maanantaina nukuttiin pitkään ja matkustettiin sit takas joensuuhun. ihmeen hyvin kyl kaikki meni noin niinkuin matkustamisen ja majotuksen puolesta. mitään ei meiltä myöskään varastettu tai hävinnyt. voin kyllä suositella tuota maritim hotellia jos meinaa joskus riga openiin lähteä. kannattaa myös kokeilla kaksia eri jameja viikonlopun aikana. tosi siisti viikonloppu oli kyl ku eka kävi jyväskylän mestoilla sit heti perään latviaan breikkaamaan.

  täs meiän karsinta battle camelottii ja xmp crewiä vastaan:

  http://www.youtube.com/watch?v=9CfLb4fwLcw

  youtubesta löytyy myös suht paljon myös muita battleja

  ja sit bonuksena pari clippii KPO breaks 10:stä, jos joku ei oo sattunu näitä clippejä vielä näkemään. mukana muunmuassa flaco, freeze , jimi ja thumba.

  http://www.youtube.com/watch?v=Tb9Qg3w6rao&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=KkWox-lRrwg

  näin...

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.