TIP Crew tarvitsee tukea

Taukojalka keskustelu » Vapaa sana

(2 viestiä)

Avaisanat:

 1. Moi!

  Varmaan moni on kuullutkin että TIP crew jäi kiinni armeijasta pakoilusta. Tällä hetkellä Korealainen media on ottanut heidät rankkaan käsittelyyn, ja kun täällä koreassa armeija on todella vakava juttu niin he ovat aika kusessa.

  Jotkut tahot ovat kuitenkin lähteneet liikkeelle ja koittavat osoittaa miten TIP crew on kehittänyt breikkikulttuuria niin Koreassa kuin kansainvälisesti.

  Itse olen täällä koreasa oleskelun aikana käynyt aika paljon treenaamassa heidän studiolla, ja kovin mukavaa porukkaa ovat, joten ajattelin laittaa tämän viestin eteenpäin.

  Seuraavista linkeistä voitte lukea minkälaista tukea ihmisiltä toivotaan:

  http://www.bboyworld.com/forum/breaking-discussion/111032-tip-crew-lets-show-support-unity-community.html

  http://www.facebook.com/group.php?gid=120447401318759&ref=mf

  Kuka vaan jolla on positiivisia kokemuksia TIP crewistä, vaikka ei olisi ikinä tavannutkaan, voi tehdä videon ja kertoa miten TIP on vaikuttanut heidän elämäänsä tai sceneen.

  -Hiski

  Lähetetty 8 vuotta sitten #
 2. Moro!

  Eli laitanpa vielä lisää infoa tänne, niin tulee selvemmäksi mitä voitte tehdä TIP:n hyväksi. Tukijoita on kuulemma paljon, mutta videoita vähän!

  Mitä videoon tarttee:
  30 sekuntia - yks minuutti, eli ihan vaan shoutoutsit TIP:lle ja miten se on vaikuttanut teihin! Eli ei tartte olla pitkä, eikä ole väliä oletteko tavanneet kyseisiä ihmisiä vai ei, sillä videoiden tarkoituksena olisi tuoda vain ilmi miten TIP on vaikuttanut Korean imagoon maailmalla.

  Eli ei oo vaikee, eikä pitkäluontonen homma! :) Voi tehä vaikka kotona webbikameralla itekseen, tai ottaa pätkää treeneissä porukalta, ja youtubeen ja tonne facebookkiin latasee ihan minuuteissa.

  Eipä muuta,
  Peace out!

  -Hiski

  Lähetetty 8 vuotta sitten #

Tämän aiheen RSS

Vastaus

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.